Veel gestelde vragen

Wil jij nog iets weten over het speeddaten bij ons? Onderstaande vragen worden vaak aan ons gesteld. Misschien staat jouw vraag er ook bij!

Oorsprong speeddaten

Speeddaten is oorspronkelijk bedacht door een rabbijn in Los Angeles die joodse mensen aan elkaar wilde koppelen. Tegenwoordig is speeddaten een wereldwijd erkende en populaire vorm van nieuwe mensen ontmoeten. Waar je in het dagelijkse leven niet zo snel singles ontmoet, is dit een manier om op een leuke en veilige manier nieuwe mensen te ontmoeten.

Welke vragen stel ik?

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag die wij binnenkrijgen. Maak je vooral niet te veel zorgen, want je mag alles vragen wat je wilt! Om je een beetje op weg te helpen, kunnen wij je twee categorie├źn geven die het altijd goed doen bij speeddates. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen over het werk van je date of de favoriete hobby's.

Na de avond (matchmail)

Binnen 24 uur na afloop van de speeddates ontvang je onze zogenoemde matchmail. In deze e-mail vind je de voornaam en het e-mailadres van degene met wie je bent gematcht. Jouw match ontvangt deze gegevens ook van jou. Na het verstrekken van deze gegevens is het aan jullie om jullie geslaagde date zo snel mogelijk te hervatten.

Wat is inbegrepen tijdens de avond?

Het is voor ons, als organisatie, zeer belangrijk dat je een gezellige avond hebt. Daarom nemen wij graag het welkomstdrankje voor onze rekening. Daarnaast kun je iedere pauze genieten van een klein hapje. Hierbij kun je denken aan een bitterbal, blokje kaas of een andere lekker hapje.

Hoe werkt de wachtlijst?

De wachtlijst wordt gebruikt om de speeddate evenementen te kunnen vullen met een gelijk aantal mannen en vrouwen. Als er te weinig plek is, dan kom je op de wachtlijst. Je krijgt een bericht wanneer er bij een volgend speeddate-evenement plek is. Op deze manier zorgen we ervoor dat tijdens het evenement iedereen veel leuke deelnemers kan ontmoeten.

Wat is Matchgarantie?

De matchgarantie houdt in dat je altijd iemand tegekomt met wie je graag verder zou willen daten. Met al die leuke singles zit er vast wel iemand tussen met wie het klikt! Mocht er op een speeddating avond echt niemand tussen zitten die je nog een keer zou willen zien, dan mag je je kosteloos inschrijven voor een volgende speeddate avond. Op deze manier weet je altijd zeker dat je leuke vrijgezellen ontmoet!

Speeddates vanaf €13,98