Videodaten in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe relatie, vlam of partner 💑? Heb jij super veel zin om weer lekker te daten, maar wil je daarbij jouw huis eigenlijk niet uit? Of wil je gewoon een aantal leuke gesprekken om te ontdekken of jij ook liefde op het eerste gezicht kunt ervaren? Probeer dan nu videodaten!

Videodaten Rotterdam werkt eigenlijk hetzelfde als normaal speeddaten. Er is echter één klein verschil: alles gebeurt online! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over te harde achtergrondgeluiden, oncomfortabele stoelen of wie de rekening nu gaat betalen. De date vindt namelijk plaats in jouw eigen huiskamer! Pak alvast een flesje bier, een warme kop koffie of een glaasje wijn, je inschrijven voor een sessie kost namelijk maar enkele seconden!

De eerste videodate 💬

Het is zover! Je zit al helemaal klaar voor jouw laptop, tablet of telefoon. Wellicht een beetje zenuwachtig, maar toch ook vol verwachting. In de reflectie van het scherm kun je jezelf zien. Je trekt nog snel even de kraag van jouw blouse recht en checkt of de camera goed werkt. Ineens zie je een pop-up op jouw scherm; het is je eerste date! Je accepteert het inkomende gesprek en jouw gesprekspartner verschijnt. Jullie kijken elkaar aan en je doet je mond open om iets te zeggen...

Maar help! Je weet niet wat je moet zeggen 🙊! Hoe begin je ook alweer een date??

Geen zorgen! Er zijn online heel veel guides te vinden die jou helpen bij deze problemen. Je bent namelijk écht niet de enige die dit lastig vindt! Je zoekt even snel een lijstje met ijsbrekers op, kiest er één uit en begint met praten. Je date lacht. Succes!

En daarna...

Na ongeveer 4 minuten is het gesprek met jouw eerste date afgelopen. Je kunt hierna direct aangeven of jij klikte met deze persoon en een vervolgdate met hem of haar wel ziet zitten. De hoeveelheid mensen met wie jij een gesprek hebt kan per evenement verschillen, maar het aantal zal altijd rond de 10 liggen.

Aan het einde van de sessie zul jij een mail ontvangen met daarin de voornamen en e-mailadressen van de mensen met wie jij een wederzijdse match hebt. Zo kun jij zelf meteen een nieuwe afspraak regelen. Heb je nog geen klik gevoeld? Dan probeer je het een volgend evenement gewoon opnieuw! Ben je nieuwsgierig geworden naar deze moderne manier van daten? Schrijf je dan snel in voor een evenement en ervaar zelf of het iets voor jou is!

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe werkt het matchen?

Ben jij met iemand aan het praten en zie je diegene wel zitten? Dan vul je een ‘ja’ in na het gesprek. Zodra diegene jou ook een ‘ja’ heeft gegeven zijn jullie een match! Je kunt meerdere matches hebben op een avond, aangezien er geen limiet zit aan het aantal ja’s dat je mag invullen. Kort na de videodates krijg je van ons een e-mail waarin alle voornamen en de e-mailadressen van jouw matches staan. Deze kun je gebruiken om iemand te contacteren en een echte real life date af te spreken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om nog eens te videobellen en daar wat meer tijd voor uit te trekken. Iedereen vindt een andere aanpak prettig, dus geef vooral aan waar jij je fijn bij voelt. Wij zorgen voor de matches, en daarna mogen jullie bepalen hoe jullie elkaar beter willen leren kennen!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt?

Als je software up-to-date is kun je er in principe van uitgaan dat alles goed werkt. Wil je toch graag checken of de camera goed werkt, of wil je graag weten hoe je er met een bepaalde belichting uitziet? Dan kun je dit via de testlink in de e-mail die je van tevoren krijgt checken. Deze link stuurt je namelijk naar een pagina waar je jezelf via je webcam kunt bekijken, en zo precies de belichting in de ruimte kunt installeren zodat jij je prettig voelt op beeld. Dit is dus niet alleen handig voor als je niet zeker weet of het werkt, maar ook zodat je niet op het moment suprême merkt dat je eigenlijk te weinig licht hebt. TIP: Gebruik een doekje (bijvoorbeeld een brillendoekje) om je webcam schoon te wrijven. Dat levert vaak helderder beeld op.

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Wanneer gaat een evenement niet door?

We proberen om de video datingavonden altijd door te laten gaan, maar hebben daarvoor natuurlijk wel voldoende deelnemers nodig. Daarom hebben we besloten de evenementen door te laten gaan met minstens 5 deelnemers. Het enige lastige is dat we nooit zeker weten of iedereen ook daadwerkelijk komt opdagen, gezien het gratis is. We proberen echter altijd ons best te doen om zoveel mogelijk singles in te plannen en samen te krijgen, maar kunnen geen garanties geven over het aantal mensen dat je tijdens het evenement kunt spreken. Als het videodaten niet doorgaat kun je je inschrijving gemakkelijk opschuiven naar de eerstvolgende datum, of een datum kiezen die jou beter uitkomt. We hopen dan op een hogere opkomst, waar vast en zeker een leuke match voor jou tussen zit met wie je in real life een date kunt inplannen!

Alle evenementen op een rij

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €13,98